Who was Willie Brown?

We nemen je even mee.. Back to 6 augustus 1900, in Clarksdale, Mississippi. Die dag werd Willie Brown geboren. Toen nog niet bekend, dat er ooit een bedrijf naar hem vernoemd zou gaan worden.

Willie Brown trouwde met zijn eerste liefde, de gitariste Josie Mills. Al snel werd zijn tweede liefde de basgitaar. Brown’s talent bleef niet onopgemerkt bij de grote blues artiesten van die tijd. Hij trad op en nam muziek op met de crème de la crème in de blues scene. Niet voor niets, refereert de blues grootheid Robert Johnson in zijn “Cross Road Blues” aan Willie Brown als “ My friend Willie Brown”, later gecoverd door Eric Clapton

Willie Brown, verlegen als hij was, bleek niet de meest promotende frontman te zijn. Hij blonk uit in zijn oog voor nieuw talent. Hij gaf dan al snel de voorkeur om zijn mede artiesten te begeleiden. Daarom werd hij ook wel de “Sideman van de Delta Blues” genoemd.  Achter de schermen regelde hij alles, de locatie, de promotieposters, zelfs het bedank bloemetje aan het einde van een show werd geregeld en klaargezet. Hij kreeg energie van muzikanten te laten floreren en in hen schaduw te treden.

We horen het je denken: “Leuk dat verhaal over die Willie, maar wat nu?” Say no more! Denk je eens wat de Willie Brown van nu voor jou zou kunnen betekenen, niet met een gitaar maar met een iPad in zijn hand!

This is What we do!

Wie is Willie Brown… We horen het je denken! Willie Brown was een basgitarist back in de days maar toen al zijn tijd ver vooruit. Daar waar de Willie Brown van toen de “Sideman van de Delta Blues” werd genoemd, zijn wij de “sideman” van jouw organisatie!

Willie Brown bestaat uit Personal Assistants, Virtual Assistants en Projectmanagers met brede kennis en ervaring. Samen met jou bekijken we waar Willlie Brown kan ondersteunen. Binnen ons team nemen we de “energie slurpers” van je over en ondersteunen we je bij de “waan van de dag“ zaken. Van administratieve ondersteuning tot projectmanagement en van directie chauffeur tot het organiseren van je bedrijfsuitje. Willie Brown regelt, ondersteunt en denkt met je mee.